Giften

Op deze pagina vindt u de verschillende mogelijkheden waarop u een financiële bijdrage kunt leveren. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten via de contactpagina.

Doneren via iDeal, PayPal, machtiging, creditcard of kadobon

Wij zijn als goed doel aangesloten bij Geef.nl, waar u via de online donatiemodule eenvoudig met alle gebruikelijke betaalmethoden een bijdrage kunt leveren (ook anoniem, als u dat wilt). Klik op onderstaande knop om binnen enkele muisklikken uw donatie te doen.

Let op: via Geef.nl komt 95% van uw gift daadwerkelijk bij Stichting Castello Consort terecht (iets minder dan de 100% bij een bankoverschrijving dus). Via Geef.nl is het niet mogelijk om een kwitantie te krijgen, de afschrijving van uw rekening is in dat geval uw betaalbewijs. Van alle tegenprestaties kunt u natuurlijk wel gewoon profiteren! Stuur ons daarvoor een berichtje op orgel@castelloconsort.com.

Doneren via bankoverschrijving

Wilt u met een bankoverschrijving een eenmalige donatie doen voor het 17e-eeuwse orgel? Maak dan uw donatie over naar ons rekeningnummer, o.v.v. donatie orgel + uw naam:
NL73 ABNA 0465 3435 54 (t.n.v. Stichting Castello Consort)

Wilt u gebruik maken van onze tegenprestatiesVoor een overzicht van onze tegeprestaties, zie de pagina Bijdragen. en/of ontvangt u graag kwitantieKwitanties maken graag voor u bij een gift vanaf €100, daaronder heeft dit meestal geen toegevoegde waarde.? Stuur dan na uw donatie een e-mail naar orgel@castelloconsort.com, dan maken wij dit voor u in orde.

Liever anoniem geven? Dan kunt u uw naam weglaten bij de bankoverschrijving, en hoeft u ons niet per e-mail te benaderen. Wilt u wel profiteren van onze tegenprestaties? Vermeld dan in uw e-mail dat u graag anoniem blijft, dan houden wij dit zo.

Periodieke giften

Het is natuurlijk fantastisch als wij met úw hulp in dit bijzondere instrument kunnen investeren. Als u de oude muziek in Nederland graag blijvend wil stimuleren, overweegt u dan eens een periodieke gift aan de Stichting Castello Consort? Naast dat dit u nóg meer belastingvoordeel oplevert, helpt u zo ook mee om spannende en vernieuwende projecten mogelijk te blíjven maken, ook in de toekomst.

Interesse? Laat het ons dan dan weten via orgel@castelloconsort.com, dan sturen wij u een officiële overeenkomst van de Belastingdienst op.