Helpt u mee?

Investeren in een bijzonder (en kostbaar) muziekinstrument als dit kan niet zonder een steuntje in de rug. Mede dankzij de fantastische donaties van het Gieskes-Strijbis Fonds, de Gemeente Den Haag, de Societé Gavigniès, Stichting Dioraphte, het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, de Van Ommeren - De Voogt Stichting, het Niemeijer Fonds en diverse particuliere donateurs is het grootste deel van de begroting al rond. Voor het laatste deel is uw hulp echter van harte aanbevolen!

Voortgang

95,5% - €110.830 van €116.113*

* Dit zijn de kosten van het orgel, inclusief enkele noodzakelijke kosten die bij het project komen kijken (verzekering, huur ruimte, oprichten stichting voor het beheer, etc.).

Crowdfunding

In januari 2020 hebben we onze crowdfunding afgerond. Toch is er nog een beetje (financiële) hulp nodig om het project compleet te maken. Wilt u ons hierbij helpen? Via onderstaande knop kunt u eenvoudig een gift aan ons project doen.
Voor de zomer van dit jaar zullen we een bijzonder presentatieconcert voor onze donateurs spelen. De exacte datum wordt binnenkort vastgelegd. Wilt u hierbij zijn? Doneer dan €50 voor één ticket, of €90 voor twee tickets voor dit concert. Wij benaderen u dan (zodra de datum bekend) is op het e-mailadres dat u opgeeft.

Bankoverschrijving

Wilt u met een bankoverschrijving een eenmalige donatie doen voor het 17e-eeuwse orgel? Maak dan uw donatie over naar ons rekeningnummer, o.v.v. donatie orgel + uw naam:
NL73 ABNA 0465 3435 54 (t.n.v. Stichting Castello Consort)

Wilt u gebruik maken van onze tegenprestatiesVoor een overzicht van onze tegeprestaties, zie onze Voordekunst-pagina. en/of ontvangt u graag kwitantieKwitanties maken graag voor u bij een gift vanaf €100, daaronder heeft dit meestal geen toegevoegde waarde.? Stuur dan na uw donatie een e-mail naar orgel@castelloconsort.com, dan maken wij dit voor u in orde.

Liever anoniem geven? Dan kunt u uw naam weglaten bij de bankoverschrijving, en hoeft u ons niet per e-mail te benaderen. Wilt u wel profiteren van onze tegenprestaties? Vermeld dan in uw e-mail dat u graag anoniem blijft, dan houden wij dit zo.

Periodieke giften

Het is natuurlijk fantastisch als wij met úw hulp in dit bijzondere instrument kunnen investeren. Als u de oude muziek in Nederland graag blijvend wil stimuleren, overweegt u dan eens een periodieke gift aan de Stichting Castello Consort? Naast dat dit u nóg meer belastingvoordeel oplevert, helpt u zo ook mee om spannende en vernieuwende projecten mogelijk te blíjven maken, ook in de toekomst.

Interesse? Laat het ons dan dan weten via orgel@castelloconsort.com, dan sturen wij u een officiële overeenkomst van de Belastingdienst op.